Catwalk live i Avicii Arena

En manifestation för allas rätt att skina

Glada Hudik-teatern kommer i ett samarbete med Tim Bergling Foundation att göra en manifestation tillsammans med elever och lärare som deltar i skolprojektet. En manifestation för allas rätt att skina.

Detta kommer att ske i Avicii Arena den 24 maj kl 13.00 och programmet kommer att innehålla en blandning mellan kärlek, allvar och glädje. Det kommer att bli prisutdelningar och tal från välkända personer. Samt:

Catwalk live
Catwalk-ensemblen kommer att framföra sin catwalk live! Eleverna känner igen modellerna från filmen och ska nu få se dem på riktigt när de framför sin catwalk i original, lika som de gjorde under New York Fashion Week. Med samma kläder, koreografi och musik.

(Silhouettes) Tusen steg i storslagen kör
I vår film Catwalk har Aviciis musik en stor del, framför allt i själva catwalken i New York.
Vi har nu översatt låten Silhuoettes som Kitty sjunger till svenska och tagit fram ett övningsmaterial så att eleverna ska kunna öva in låten.
Vi kommer att avsluta vår manifestation genom att sjunga låten tillsammans i en storslagen kör, det kommer att bli magiskt!

Tävling - sex klasser vinner resan!
Alla klasser som deltar i vårt skolprojekt har chansen att vinna resan till Avicii Arena. För att delta i tävlingen ska eleverna utföra en god gärning. Tävlingen avslutas 1 april.

I vinsten ingår:
-Boende, resa och mat
-Träffa Catwalk ensemblen live
-De bästa platserna i arenan
-Komma upp på scenen och ta emot ett pris för sina goda gärningar

Detta kommer verkligen att bli ett minne för livet!

Senast uppdaterad 30 mars 2022